marika taskinen

minulta sinulle

Toivottavasti olet nauttinut näiden sivujen ja teosten tunnelmasta, minun maalauksistani. Nimeni on Marika Taskinen ja haluan tuoda taulujeni kautta arjen kauneutta esiin ja kertoa vuorovaikutuksesta, unelmista ja merkityksellisistä valinnoista.

 

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, käsityön ja kuvataiteen opettaja, coach ja palvelumuotoilija. Maalaan, koulutan, coachaan ja kehitän eri tavoin luovuutta hyväksi käyttäen. Uskon ihmisten, yksilöiden erityislaatuisuuteen ja jokaisesta kumpuavaan luovuuteen. Ratkaisut ovat usein ihmisissä itsessään, tarvitaan vain hieman uskoa ja heittäytymistä.

 

Tarjoan koulutuksia ja coachausta yksityisille ja ryhmille. Olen kohtaamisissa saanut erityisesti positiivista palautetta empaattisesta lämmöstä ja innostamisen taidostani. Jos joku maalaus tai tyylini puhuttelee: maalaukset ovat myös myynnissä ja teen niitä myös tilauksesta.

 

Luovat ideat

Henkilökohtainen coachaus voi olla yksittäinen tapaaminen tai esimerkiksi 3-5 tapaamisen sarja. Eri kerroilla pohditaan rakentaen, maalaten, kirjoittaen, piirtäen sekä sekä keskustellen tietyyn aiheeseen liittyviä teemoja. Taiteellisia taitoja ei tarvita eikä vaadita. Teemat voivat liittyä merkityksellisten asioiden, kenties osin vielä jäsentymättömien unelmien tarkasteluun, tavoitteiden esteiden pohtimiseen, ja tavoitteita kohti etenemisen matkaan. 

 

Ryhmän, tiimin tapaaminen voi liittyä yhteisiin tavoitteisiin tekemisen tai vuorovaikutuksen saralla. Katso tästä yksi esimerkki.